Nieuwe foto's van Steven Dijkshoorn voor aan jouw muur

Nieuwe foto's van Steven Dijkshoorn voor aan jouw muur

Fotograaf Steven Dijkshoorn is vooral bekend van zijn prachtige Urbex fotografie. De meest vervallen gebouwen weet hij altijd op een spectaculaire manier vast te leggen zodat het een te gekke en unieke wand decoratie is voor bij jou thuis aan de muur. Steven blijft zichzelf altijd uitdagen om weer nieuwe objecten te vinden of bekende gebouwen op een verrassende manier te fotograferen. We lichten hieronder een aantal van zijn nieuwste foto's uit. Al deze foto's zijn te bestellen op verschillende materialen en afmetingen zodat jij zelf kan kiezen wat het beste bij je interieur past. Een foto van Steven Dijkshoorn bestel je op canvas al vanaf €85,-

 

 

 

  

 

 

 

 

Palazzo Di Siena

Voor deze foto van het Palazzo Pubblico Siena reisde Steven af naar Italië. Een prachtig paleis wat gemaakt is tussen 1297-1310. Deze foto bewijst maar weer dat je nooit moet vergeten om omhoog te kijken.

 

 

 

Betonfabriek

Deze voormalige betonfabriek in Raalte leent zich tegenwoordig perfect als decor voor Urbex fotografie. Steven heeft hier gekozen voor een zwart wit foto die door het vele beton en vieze muren veel diepte krijgt. Een stoere foto voor aan de muur.

 

 

 

Verlaten Universiteit

Deze foto maakte Steven in een voormalig scheikunde lab in een verlaten school in België. Een foto als deze zie je niet iedere dag voorbij komen en is uniek in zijn soort. 

 

 

 

Urbex Metro Rotterdam

Iedere Rotterdammer die voor de jaren 2000 is geboren herkent deze metro nog wel. Steven vond bij toeval deze flink uitgeleefde wagon van de RET en heeft er een toffe plaat van weten te maken.

 

 

 

Oude Haven Rotterdam

Stukje Rotterdam met misschien wel het mooiste terras uitzicht van de stad. Deze foto met uitzicht op het kalme water en het Witte Huis is een prachtig toevoeging aan jouw interieur.

 

 

 

 

Rijnhavenbrug

De Rotterdamse Rijnhavenbrug zorgt sinds 2012 voor een snelle verbinding tussen de Kop van Zuid en Katendrecht. Vanwege de rosse buurt die vroeger op de Kaap zat, is deze brug onder Rotterdammers beter bekend als de "Hoerenloper" 

 

 Rotterdam Inside Out

Heh? De weerspiegeling van de skyline van Rotterdam klopt niet? Ja dat klopt! Het maakt de foto niet realistisch maar wel spannender en je blijft ernaar kijken.

 

 

  

Kop van Zuid

Een foto van de skyline van Rotterdam zoals je hem nog nooit hebt gezien. De foto is gemaakt met een ND filter wat er voor zorgt dat het water rustig en vlak blijft. 

 

 

 

 

 

 

    

Stadion Rotterdam

Deze foto mag niet in dit lijstje ontbreken. Niet nieuw in de collectie, maar wel een all-time favorite en must have voor aan de muur van iedere Feyenoord supporter. Deze industriële en stijlvolle foto van de Kuip komt het best tot zijn recht geprint op geborsteld aluminium of canvas. Daarbij kan je zelf kiezen uit het ruime aanbod van verschillende afmetingen. Deze foto is ook te gek om cadeau te geven!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.