• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verras jouw geliefde tijdens Valentijnsdag!

KKEC is de expert op het gebied van kunst, kaarten en cadeautjes, óók tijdens Valentijnsdag. Ontdek ons schandalige assortiment aan Valentijnskaarten met een lekkere twist of duik in de wereld van onze soms ondeugende cadeautjes.
Merken

Verras jouw geliefde tijdens Valentijnsdag!

Vier Valentijnsdag met KKEC!

KKEC is de expert op het gebied van kunst, kaarten en cadeautjes, óók tijdens Valentijnsdag. Ontdek ons schandalige assortiment aan Valentijnskaarten met een lekkere twist of duik in de wereld van onze soms ondeugende cadeautjes. Wie verras jij dit jaar met een kaartje of een leuke verrassing? Met KKEC wordt jouw 14 februari onvergetelijk. Hulp nodig? Kom dan gezellig langs in onze allerleukste cadeauwinkels in Rotterdam of Leidschendam.

 

Zeg het met een kaartje

KKEC heeft een uitstekend assortiment aan kaartjes waarmee je jouw liefde kunt betuigen. Soms met een keiharde twist, maar natuurlijk ook gewoon lekker zoetsappig. Jij weet het allerbeste waar jij jouw crush mee kunt verrassen! 

 

Alles voor jouw perfecte date night

Begin de avond met een romantisch bad, met spetterende bath bombs bijvoorbeeld. Doe er een paar kaarsjes en rozenblaadjes bij en de toon is direct gezet. En daarna? Kies bijvoorbeeld voor het Just The Two Of Us Feestpakket . Met de Date Night Coupons zit je nooit meer om date-inspiratie verlegen. 

 

Mag het iets ondeugender?

Maak je geen zorgen, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld een echte klassieker als de pluche handboeien! Of wat dacht je van een heerlijke massage roller? Of KamaSutra dobbelstenen? Met de kaartjes van Fucking Hard Fitness maak je er meteen een goede workout van! 

 

Zit jouw gedroomde cadeau er niet tussen?

Wees niet getreurd. Hier laten wij het natuurlijk niet bij! KKEC heeft cadeautjes voor iedereen en voor elk budget. Kijk zelfs eens rond:

Cadeaus tot €10

Cadeaus tot €25

Cadeaus tot €50

 

Heb je een hekel aan Valentijnsdag? 

Wees niet getreurd. Het kan natuurlijk een tikje zoetsappig zijn allemaal. Het staat je echter helemaal vrij om deze dag helemaal naar smaak vorm te geven. Liever geen hartjes of clichés? Kies dan gewoon een cadeau uit dat perfect bij jouw crush past, maar dan zonder poespas. Het gaat immers om de boodschap en niet om de hartjes en de rozenblaadjes: Ik ben gek op je! En dat mag je natuurlijk het hele jaar door van de daken schreeuwen.

 

Hoe is Valentijnsdag onstaan?

Valentijnsdag, ook bekend als Dag van de Liefde, is ontstaan in de vroege jaren van het christendom en is vernoemd naar Sint-Valentijn, een martelaar die in de derde eeuw leefde. Er zijn verschillende verhalen over Sint-Valentijn en de reden waarom hij een feestdag is, maar het is algemeen bekend dat hij de patroonheilige is van de liefde en huwelijk.

Het feest begon in het Midden-Oosten en werd later door de Romeinen overgenomen, en werd een dag waarop mensen elkaar liefdesbrieven schreven, cadeaus gaven en elkaar hartstochtelijk omhelsden. Het feest was een dag waarop men de liefde en affectie voor elkaar uitdrukte, vooral voor de geliefde.

Met de verdere verspreiding van het christendom werd Valentijnsdag een feestdag die werd gevierd in veel delen van de wereld, en het werd een belangrijke dag voor geliefden om hun liefde voor elkaar uit te drukken. In de moderne tijd is Valentijnsdag een dag waarop mensen cadeaus, kaarten en bloemen sturen aan hun geliefden, of elkaar op een andere manier tonen hoeveel ze om elkaar geven.