• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vermeer - 'Meisje met de parel | Pop Art

145,00
Levertijd Levertijd +/- 5-6 weken.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Vermeer - 'Meisje met de parel | Pop Art

Een echte klassieker in een modern jasje. Het meisje met de parel van Vermeer alleen nu dan in een Pop-art jasje. De felle kleuren zijn een kenmerk van de kunstenaar Patrice Murciano. Hij schildert zijn werk in een stijl die heel herkenbaar is en veel mensen aanspreekt. De felle kleuren met het contrast van een witte of zwarte omgeving geeft een heel bepalend maar interessant beeld. De kleuren worden enorm versterkt door de lege ruimtes er omheen. Het meisje van Vermeer is op deze manier een echte aanwinst voor ieder modern interieur. 

De print Vermeer Pop valt binnen onze kunst op maat collectie en is dus in ieder formaat te verkrijgen. Wij geven u hier slechts een kleine impressie van maten en prijzen waaruit kant en klaar besteld kan worden. Wilt u een offerte ontvangen voor een andere maat Stuur een e-mail of bel +31 (0) 10-2131792 ons even. Telefonische krijgt u direct de prijs te horen. 

 

De mogelijke materialen zijn:

Canvas printen Aluminium printen Aluminium geborsteld printen Plexiglas printen
Canvas Aluminium Alum. geborsteld Plexiglas

 

De ophangsystemen die worden bijgeleverd (Zit er altijd al voor je bij)

 

Canvas ophangsysteem Aluminium ophangsysteem Plexiglas ophangsysteem
Voor je canvas print Voor je aluminium of plexiglas print Voor je aluminium of plexiglas print

 

Het ligt aan het formaat welk van de ophangsystemen bevestigd wordt.

 

LET OP! Ieder computer scherm geeft kleuren anders weer dan dat een printer dat doet! Twijfelt u dus over een kleur, neem dan contact met ons op zodat wij u hier uitleg over kunnen geven en een proefprint kunnen sturen! 

Kleur verschil in scherm en print

Hierboven een voorbeeld van hoe een scherm (bovenste) en hoe een printer (onderste) het vervolgens gaat printen. Dit is slecht een voorbeeld, dit is per scherm verschillend.

BewarenBewaren

Wat jullie over ons schrijven!