Woonmaand - Wandinspiratie

  • Geplaatst op
  • Door KKEC
  • 0
Woonmaand - Wandinspiratie

Tijdens de woonmaand in oktober krijg je 20% korting op vrijwel álle kunstartikelen uit onze collectie. Welke stijl past bij jou?

Staar je thuis nog steeds tegen een kale wand aan? Dat is natuurlijk nergens voor nodig. Tijdens de Woonmaand ontvang bij onze winkels in Rotterdam, Leidschendam én online, 20% korting op onze kunst-artikelen. De mogelijkheden zijn eindeloos! In deze blog lichten we een paar van onze persoonlijke favorieten voor je uit.

 

De korting geldt bovendien op onze exclusieve Printservice én Inlijstservice. Bestellingen op Canvas kun je doorgaans al na een paar uurtjes ophalen in de winkel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

Of je nu op zoek bent naar klassieke kunst voor in de woonkamer, óf een vette poster voor in de kinderkamer, het kan allemaal. Onze winkel in Rotterdam en Leidschendam hebben voor ieder wat wils.

 

Urbex - Urban Exploring

 

Je komt ze vast wel eens tegen, van die foto's van gebouwen die al jarenlang verlaten zijn. Urban Exploring, het mag eigenlijk niet, maar bij het zien van deze plaatjes weet je al snel waarom het onweerstaanbaar is. Deze grootse foto's staan fantastisch op elke wand. 

 

Rotterdam - Het thuis van KKEC

 

Ben jij een Rotterdammer in hart en nieren? Wij ook! We beschikken over prachtige fotografie van professionele kunstenaars, landkaarten van elke iconische woonwijk én we hebben zelfs lasergesneden silhouetten van onze favoriete stad in het assortiment. 

 

Lasergesneden kunstwerken

 

Niet alleen Rotterdam komt aan bod binnen onze lasergesneden kunstwerken van hout of rvs. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze wereldkaart van hout of de skyline van New York? De Woonmaand is hét uitgelezen moment om deze eye catchers aan te schaffen.

 

Persoonlijk advies

 

Het team van KKEC in Rotterdam én Leidschendam staat natuurlijk voor je klaar om mee te denken over de perfecte invulling van jouw muur. Samen komen we geregeld tot heel verrassende uitkomsten! Kom gezellig langs voor een persoonlijk gesprek, dan laten we je met plezier alle mogelijkheden zien.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.