Unieke kunst ontdek je bij KKEC

  • Geplaatst op
  • Door KKEC
  • 0
Unieke kunst ontdek je bij KKEC

Wil je écht iets unieks aan de wand? Ontdek dan de nieuwste KKEC Posters. Deze kunstwerken van getalenteerde kunstenaars spatten werkelijk van de wand af. Ontvang bovendien 20% korting tijdens de Woonmaand!

Heeft jouw muur een ware eyecatcher nodig? Ontdek dan de nieuwste postercollectie van KKEC. Tal van inspirerende artiesten hebben fantastische kunstwerkjes gemaakt voor aan de wand. Welk werk is jouw favoriet? In onze etalage in de Koopgoot springen de designs je al tegemoet. Tijdens de Woonmaand krijg je bovendien 20% korting op deze hele collectie! 

 

Let op: Deze art prints worden zonder lijst geleverd. Schaf zelf een mooie lijst aan, óf kom gezellig langs in Rotterdam of Leidschendam voor een adviesgesprek.

 

Fris en fruitig

 

Ben je recentelijk op city trip geweest? Kijk dan eens naar de art prints van kunstenaar Zoe. Zij legt steden en gebieden vast op basis van hun iconische bloemen en planten. Verzamel ze allemaal! Madelen beschikt over een fantastische reeks prints met klaprozen en koralen. 

 

 

Perfect voor vintage lovers

 

Ben je op zoek naar nostalgisch werk? Kijk dan eens naar het werk van Elin PK. Zijn reeks werken van klassieke cocktails zijn bijvoorbeeld fantastische werken voor in de keuken óf rondom de eettafel. Daarnaast hebben we fantastische prints van retro architectuur van Rosi Feist of Sander Patelski plus Japanse Prints van Bijutsu Sekai

 

 

Modern én intiem

 

Ben je op zoek naar iets meer ingetogen werk? Dan raden wij de kunst van Maliv en Sella Molenaar aan. Maliv beeldt veelal intieme koppels uit, vaak in het water of aan het strand, maar weet daarnaast ook veel andere emotionele momenten op doek te vangen. Sella specialiseert zich in het vastleggen van het vrouwelijk lichaam op abstracte wijze. Sfeervol en intiem. 

 

Er is meer!

 

De hele KKEC Poster collectie bestaat natuurlijk uit nog veel meer mooie items. Scroll eens door de hele collectie aan en laat je inspireren. Er komen regelmatig nieuwe designs bij, dus houd onze website in de gaten!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.