Rock 'n Roll! - Cadeautips voor Supersterren

  • Geplaatst op
  • Door Team KKEC
  • 0
Rock 'n Roll! - Cadeautips voor Supersterren

Staan de speakers altijd knetterhard? Gaat er geen dag voorbij zonder muziek? Deze cadeautips zijn speciaal voor doorgewinterde rocksterren en muziekliefhebbers.

1) Freddie Mercury A to Z - The Life of an Icon

Naar deze man kun je oneindig lang blijven luisteren, wat een stem! In dit fantastisch vormgegeven boek ontdek je alles over het leven van deze superster én de hits van Queen.

 

 

2) LP onderzetters

Wat is jouw favoriete plaat? Deze vier handig vinyl singles zijn de perfecte onderzetters voor jouw drankjes en versnaperingen. Geeft een leuke twist aan het interieur van muziekliefhebbers. En maak je maar geen zorgen om krassen!

 

 

3) Mini karaoke microfoon

Ben jij klaar om de sterren van de hemel te zingen? Deze mini-microfoon kun je aansluiten op jouw mobiele telefoon of andere apparaten. Ingeplugd? Zingen maar!  

 

 

4) Ultimate Music Trivia

Weet jij werkelijk waar alles over popmuziek? Bewijs het maar eens met de Ultimate Music Trivia muziekquiz! Deze stapel met vragen zijn perfect om af te vuren na een gezellig familiediner. En meteen daarna gaan de speakers weer op tien natuurlijk. 

 

 

 

5) Koffielepeltjes in de vorm van een gitaar

Weet je wat nou bakkie pleur nodig heeft? Een flinke schep rock 'n roll. Met deze strak vormgegeven lepeltjes zit dat wel snor.

 

 

Op zoek naar meer cadeau-inspiratie? Wij hebben de leukste cadeautjes onder de tien euro en vijfentwintig euro alvast voor jouw verzameld! Natuurlijk ben je altijd van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.