Cadeautips - Koken met een twist!

  • Geplaatst op
  • Door Team KKEC
  • 0
Cadeautips - Koken met een twist!

Heb jij dit jaar een lootje getrokken voor een écht keukenprins(es)? Maak je geen zorgen, bij KKEC kun je terecht voor unieke keukengadgets én heerlijke receptenboeken. Wij hebben een paar van de leukste cadeaus op een rijtje gezet.

1) Boektip - Onweerstaanbare Borrelplanken

De perfecte borrelplank gaat verder dan een sneetje brie, een stokbroodje en een paar nootjes. Met dit fantastische boek creëer je zelf borrelplanken die je verbeelding te boven gaan. Smullen voor de hele familie! 

 

2) Lid Sid 

Lid Sid offert zichzelf op voor jouw kookkunsten. Hij klautert enthousiast tegen jouw pannen op en houdt de deksels op het perfecte kiertje om stoom af te blazen.

 

 

3) Buddy - Lepelhouder

Deze trouwe viervoeter, een maatje van Lid Sid, speelt een cruciale rol in elke keuken! Vakkundig houdt hij de pan op een kiertje én zorgt hij ervoor dat jouw kookgerei niet op het keukenblad hoeft te liggen. Al snel kun je niet meer zonder Buddy!

 

 

4) Bike Pizza cutter

Deze tourfiets maakt wel héle scherpe manoeuvres. Hij glijdt met gemak door jouw pizza heen, zodat jij weer een overheerlijke slice kunt pakken.

 

 

5) Food and Drink - Trivia Quiz

Na vijf gangen is het tijd om even uit te buiken. Wie heeft er zin in een spelletje? Met deze Ultimate Foodie Quiz sluit je de avond feestelijk en vol hilariteit af. 

 

 

6) Rocking' Kitchen Spoon

Deze unieke houten lepel, vormgegeven als een rockgitaar, is het ultieme geschenk voor keuken-supersterren. Perfect te gebruiken voor een flinke portie soul food!

 

 

 

Op zoek naar meer cadeau-inspiratie? Wij hebben de leukste cadeautjes onder de tien euro en vijfentwintig euro alvast voor jouw verzameld! Natuurlijk ben je altijd van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.