• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nieuw bij KKEC! De leukste cadeaupakketten bestel je voortaan makkelijk bij ons.

Kerstpakketten zijn altijd weer een uitdaging: Is het origineel genoeg? Past het wel bij de collega's? En hoe haal je ze makkelijk in huis? KKEC helpt jou dit jaar om de feestdagen onvergetelijk te maken.

 

Reserveer nu alvast de mooiste pakketten of informeer naar de mogelijkheden voor een écht persoonlijk geschenk. De kerstpakketten van KKEC zijn leuk om te geven én om te krijgen. Wij hebben alvast een aantal combinaties samengesteld waar iedereen blij van wordt!

Hoe het werkt

Om jou te inspireren hebben wij een aantal thema's bedacht waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere thema's te kiezen, want de ene collega is de ander niet. Hulp nodig? Wij adviseren je graag. Mail ons dan ook vooral meer informatie over jouw organisatie en de personeelssamenstelling. Zodra je de thema's scherp hebt, kijken we samen even naar het budget. Zo kiezen we samen welke producten we kunnen toevoegen. Een pakket samenstellen kan al vanaf €25 per stuk. Wij zorgen uiteraard voor een spetterende verpakking!

Het is uiteraard ook mogelijk om een flesje wijn, biertjes óf andere lekkernijen aan het pakket toe te voegen.

Mail jouw keuze door naar onze collega Fleur via [email protected] óf bel tijdens openingstijden naar 010 - 21 31 792.

 


Rotterdam - Onderzetters, pannelappies, mokken voor een bakkie pleur én andere goodies uit de mooiste stad van Nederland.


Échte mannen - Hét mannenpakket - Stoere tools en gadgets voor binnenshuis en buitenshuis.

 


Powervrouwen - Who run the world? Girls! Eer de powervrouwen uit jouw organisatie met deze prachtige goodies.

 


Lekker borrelen! - Alles wat je nodig hebt om jouw feestelijke borrel soepeltjes te laten verlopen: Een borrelplank, een flesopener, een boek vol heerlijke snacks, etc.! 

 


Ga op reis - Ontdek jouw toekomstige vakantiebestemmingen met deze prachtige boeken vol afbeeldingen. Daarnaast krijg je een paar handige gadgets waarmee, zodat jouw toekomstige reizen vlekkeloos verlopen.

 


Puzzelkampioenen - Een escape room, trivia games en uitdagende gadgets voor puzzelfanaten.

 


Duurzaam - Een duurzame waterfles, plus tal van andere handige tools voor de in de keuken om water, voedsel en energie te besparen.

 


Helemaal zen - Tijd voor jezelf! Kies voor deze digital detox, tarotkaarten en droomanalyses.

 


Tijd voor een wijntje  - Een wijnpomp, een wijncooler en nog veel meer. Voor liefhebbers van een vol glas rood óf wit.

 


Proost! - Bierbox - Trek een pilsje open met dit kerstpakket vol met bier-goodies: Biersokken een Beer belt én meer.