• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kerst - Feestpakketten en Kerstpakketten!

Vier de feestdagen met KKEC! Ontdek de mooiste relatiegeschenken én gethematiseerde cadeaupakketten in een mooie geschenkverpakking. Voor iedereen is er wel een geschikt cadeau. Shop snel!
Geen categorieën gevonden...

Kerst - Feestpakketten en Kerstpakketten!

Klaar voor de feestdagen?

De KKEC verstaat de kunst van het geven: Onze webshop zit barstensvol cadeautjes tot tien euro of vijfentwintig euro. Wat dacht je van een stukje kunst, de feestdagencollectie van Blond Amsterdam, een pluizige alpaca om mee te knuffelen óf één van onze spraakmakende nieuwe posters?

Feestpakketten

Maak jouw cadeautje extra bijzonder door te kiezen voor één van onze gethematiseerde feestpakketten. Je ontvangt een mooie selectie producten, plus een verrassende cadeauverpakking.

Kerstpakketten

Ook bieden wij dit jaar voor het eerst cadeaupakketten en relatiegeschenken aan voor ondernemers. Dankzij onze brede selectie aan thema's is er voor ieder wat wils, want de ene collega is natuurlijk de ander niet. Samen bekijken we welke producten we toe kunnen voegen om jouw pakket extra speciaal te maken.

Kerstkaarten

Ben je ook zo klaar met die standaard kaartjes? Wij hebben een assortiment van kaarten vol (volwassen) humor: Helemaal leuk om aan jouw bestie te versturen, maar misschien niet direct naar je grootouders!