• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Expo in Rotterdam is nu KKEC - The Happy Factory

 

Expo Rotterdam heet nu KKEC

KKEC. Spreek uit als kèk. Rijmt op snack, hek, vlek en jack. Een Rotterdamse ontmoetingsplek met kunst, kaarten en cadeau-cheque. Welkom bij KKEC!

KKEC, is een unieke cadeauwinkel gevestigd in de bekende Koopgoot te Rotterdam. De winkel is hier vanaf de opening van het winkelcentrum in augustus 1996 gesitueerd en droeg tot oktober 2013 de naam EXPO Beursplein, een franchiseformule die posters, kaarten, lijsten, later ook cadeaus, verkocht.

Nieuwe winkel en assortiment.

Na het uiteenvallen van de EXPO franchiseformule in 2012, besloot eigenaar Peter Muller zelfstandig door te gaan en veranderde hij de naam in KKEC, wat staat voor Kunst, Kaarten En Cadeaus. De locatie is dus niet veranderd, het KKEC team niet, maar wel het assortiment. In de nieuwe visie staan de kernwaarden 'fun', 'inspiratie' en 'vakmanschap' centraal, staat de klant altijd op de eerste plaats, wordt een goede kwaliteit en service als vanzelfsprekend beschouwd, is er meer ruimte gegeven aan betaalbare prints en muurdecoraties en zijn hoogwaardige cadeaumerken toegevoegd. Naast de fysieke winkel heeft KKEC in juli 2014 een website inclusief een webshop toegevoegd, www.KKEC.nl, waarop informatie wordt gegeven over de print- en inlijstservice en waar in de webshop cadeaus, posters en muurdecoraties kunnen worden gekocht. Het enthousiaste en ervaren KKEC team staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn en te helpen bij het maken van uw keuzes. Wij hopen u daarom binnenkort te mogen begroeten voor een leuk cadeau, een geschikte kaart of een mooie inlijsting.


Kunst

Kaarten

Cadeaus

Rotterdam cadeaus en schilderijen


Specialist in leuke cadeaus

Voor een leuk cadeau kun je bij ons terecht. Het assortiment dat wij samen hebben gesteld is breed en zeer gevarieëerd en daarom voor iedereen leuk. Zo vind je bij ons zeker altijd een perfect cadeau en ben je verzekerd van een geslaagd cadeau. Of je nu op zoek bent naar een cadeau met passende tekst, een mooie gadget of gewoon zomaar een cadeau zonder gelegenheid je vind hier zeker iets dat past.

Uniek aanbod leuke cadeau

Weet jij vaak niet wat je wilt kopen maar laat je je liever inspireren? Wij zorgen dat ons aanbod altijd iets te bieden heeft waar jij eigenlijk naar op zoek was. Door onze kennis en passie voor leuke cadeaus weten wij zeker dat jij kunt slagen. Wij bezoeken ieder jaar meerdere internationale beurzen opzoek naar de leukste cadeaus. Door deze zoektocht door heel europa en soms zelfs daar buiten hebben wij ook een uniek aanbod dat je niet overal tegenkomt.

Welk type kado zoek jij?

Keuken

Wonen

Fun

Rotterdam