• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zonsopkomst Rotterdam

65,00
Levertijd Levertijd 5-7 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Zonsopkomst Rotterdam

Een explosieve zonopkomst in Rotterdam. Deze foto van Marc van der Stelt is geweldig en zorgt voor een knallende kleur bij u aan de muur.  De foto is genomen vanaf de kade langs de Maas met uitzicht op de bekende Kop van Zuid en Erasmusbrug die onderdeel zijn van de prachtige Rotterdam skyline. De zon komt achter de hoge gebouwen van de Rotterdam skyline langzaam tevoorschijn wat een prachtig effect geeft op het water.  Kies uw maat en bestel hem vandaag direct nog online. Twijfelt u over het materiaal? Kom dan langs in onze winkel en bekijk alle mogelijkheden.

De print Zonsopkomst Rotterdam valt binnen onze print op maat collectie en is dus in ieder formaat te verkrijgen. Wij geven u hier slechts een kleine impressie van maten en prijzen waaruit kant en klaar besteld kan worden. Wilt u een offerte ontvangen voor een andere maat Stuur een e-mail of bel +31 (0) 10-2131792 ons even. Telefonische krijgt u direct de prijs te horen. 

 

De mogelijke materialen zijn:

Canvas printen Aluminium printen Aluminium geborsteld printen Plexiglas printen
Canvas Aluminium Alum. geborsteld Plexiglas

 

De ophangsystemen die worden bijgeleverd (Zit er altijd al voor je bij)

 

Canvas ophangsysteem Aluminium ophangsysteem Plexiglas ophangsysteem
Voor je canvas print Voor je aluminium of plexiglas print Voor je aluminium of plexiglas print

 

Het ligt aan het formaat welk van de ophangsystemen bevestigd wordt.

 

LET OP! Ieder computer scherm geeft kleuren anders weer dan dat een printer dat doet! Twijfelt u dus over een kleur, neem dan contact met ons op zodat wij u hier uitleg over kunnen geven en een proefprint kunnen sturen! 

Kleur verschil in scherm en print

Hierboven een voorbeeld van hoe een scherm (bovenste) en hoe een printer (onderste) het vervolgens gaat printen. Dit is slecht een voorbeeld, dit is per scherm verschillend.

Wat jullie over ons schrijven!
Wat jullie over ons schrijven!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen