• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

The Centre of Rotterdam

49,00
Levertijd Levertijd 5-7 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
The Centre of Rotterdam

De gehele Rotterdamse skyline vastgelegd vanaf grote hoogte. Je hebt een prachtig uitzicht over het centrum van de stad en over het in de verte gelegen Rotterdam Zuid met de Kop van Zuid met de bekende woontorens. Door de op hoogte genomen foto krijg je een mooi overzicht van de stad en de hoge torens die hier zijn gebouwd. De afstand vanuit het centrum van de stad tot Rotterdam Zuid lijkt hierdoor korter en geeft de stad een bijzonder gave uitstraling. De Erasmusbrug ligt als mooi middelpunt in het midden van de foto omringd door al het nieuwbouw geweld van de laatste jaren.

De print The Centre of Rotterdam valt binnen onze print op maat collectie en is dus in ieder formaat te verkrijgen. Wij geven u hier slechts een kleine impressie van maten en prijzen waaruit kant en klaar besteld kan worden. Wilt u een offerte ontvangen voor een andere maat Stuur een e-mail of bel +31 (0) 10-2131792 ons even. Telefonische krijgt u direct de prijs te horen. 

 

De mogelijke materialen zijn:

Canvas printen Aluminium printen Aluminium geborsteld printen Plexiglas printen
Canvas Aluminium Alum. geborsteld Plexiglas

 

De ophangsystemen die worden bijgeleverd (Zit er altijd al voor je bij)

 

Canvas ophangsysteem Aluminium ophangsysteem Plexiglas ophangsysteem
Voor je canvas print Voor je aluminium of plexiglas print Voor je aluminium of plexiglas print

 

Het ligt aan het formaat welk van de ophangsystemen bevestigd wordt.

 

LET OP! Ieder computer scherm geeft kleuren anders weer dan dat een printer dat doet! Twijfelt u dus over een kleur, neem dan contact met ons op zodat wij u hier uitleg over kunnen geven en een proefprint kunnen sturen! 

Kleur verschil in scherm en print

Hierboven een voorbeeld van hoe een scherm (bovenste) en hoe een printer (onderste) het vervolgens gaat printen. Dit is slecht een voorbeeld, dit is per scherm verschillend.

Wat jullie over ons schrijven!
Wat jullie over ons schrijven!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen