• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

The blue sky

65,00
Levertijd [ Canvas dezelfde dag verzonden ] [ Plexiglas & Aluminium 5 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
The blue sky

Een prachtige blauwe lucht boven de skyline van Rotterdam. Aan de linkerkant op de foto zie je een paar prachtige oude zeilschepen bij de Veerhaven aangemeerd. Een groot contrast ten op zichte van de moderne architectuur aan de overkant van water met de Erasmusbrug en de woontorens. De stad Rotterdam is door het bombardement tijdens de Tweede Wereldoorlog bijna zijn gehele stad kwijtgeraakt. Door de enorme inzet en kracht van de bewoners van de stad is in de jaren hierna de stad weer opgebouwd tot een echte metropool. De laatste jaren zet dit door en zie je dat de stad Rotterdam weer helemaal tot bloei komt. Ook op alle lijstjes van Reisorganisatie en adviesbureaus staat Rotterdam hoog op de lijst. 

De print The blue sky valt binnen onze print op maat collectie en is dus in ieder formaat te verkrijgen. Wij geven u hier slechts een kleine impressie van maten en prijzen waaruit kant en klaar besteld kan worden. Wilt u een offerte ontvangen voor een andere maat Stuur een e-mail of bel +31 (0) 10-2131792 ons even. Telefonische krijgt u direct de prijs te horen. 

 

De mogelijke materialen zijn:

Canvas printen Aluminium printen Aluminium geborsteld printen Plexiglas printen
Canvas Aluminium Alum. geborsteld Plexiglas

 

De ophangsystemen die worden bijgeleverd (Zit er altijd al voor je bij)

 

Canvas ophangsysteem Aluminium ophangsysteem Plexiglas ophangsysteem
Voor je canvas print Voor je aluminium of plexiglas print Voor je aluminium of plexiglas print

 

Het ligt aan het formaat welk van de ophangsystemen bevestigd wordt.

 

LET OP! Ieder computer scherm geeft kleuren anders weer dan dat een printer dat doet! Twijfelt u dus over een kleur, neem dan contact met ons op zodat wij u hier uitleg over kunnen geven en een proefprint kunnen sturen! 

Kleur verschil in scherm en print

Hierboven een voorbeeld van hoe een scherm (bovenste) en hoe een printer (onderste) het vervolgens gaat printen. Dit is slecht een voorbeeld, dit is per scherm verschillend.

Wat jullie over ons schrijven!
Wat jullie over ons schrijven!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen