• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MS Fotografie | Harmony of the Seas

79,00
Levertijd [ Canvas dezelfde dag verzonden ] [ Plexiglas & Aluminium 5 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
MS Fotografie | Harmony of the Seas

Een hele tijd lang is dit cruiseschip, the Harmony of the Seas het grootste cruiseschip ter wereld geweest. In die tijd heeft het aangemeerd aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Het reusachtige gevaarte werd door vele bewoners van de regio Rijnmond gevolgd. Vanaf Hoek van Holland tot aan het centrum van de stad stonden de kades vol en werd er met grote bewondering gekeken naar dit enorme gevaarte. De Cruiseterminal in Rotterdam waar deze schepen aanmeren blijft steeds populairder worden en zorgt voor een enorme stroom aan toeristen in de stad. Ook dit schip, Harmony of the Seas heeft weer vele mensen laten genieten van de prachtige skyline van Rotterdam en het bruisende centrum. 

 

De print Harmony of the Seas valt binnen onze print op maat collectie en is dus in ieder formaat te verkrijgen. Wij geven u hier slechts een kleine impressie van maten en prijzen waaruit kant en klaar besteld kan worden. Wilt u een offerte ontvangen voor een andere maat Stuur een e-mail of bel +31 (0) 10-2131792 ons even. Telefonische krijgt u direct de prijs te horen. 

 

De mogelijke materialen zijn:

Canvas printen Aluminium printen Aluminium geborsteld printen Plexiglas printen
Canvas Aluminium Alum. geborsteld Plexiglas

 

De ophangsystemen die worden bijgeleverd (Zit er altijd al voor je bij)

 

Canvas ophangsysteem Aluminium ophangsysteem Plexiglas ophangsysteem
Voor je canvas print Voor je aluminium of plexiglas print Voor je aluminium of plexiglas print

 

Het ligt aan het formaat welk van de ophangsystemen bevestigd wordt.

 

LET OP! Ieder computer scherm geeft kleuren anders weer dan dat een printer dat doet! Twijfelt u dus over een kleur, neem dan contact met ons op zodat wij u hier uitleg over kunnen geven en een proefprint kunnen sturen! 

Kleur verschil in scherm en print

Hierboven een voorbeeld van hoe een scherm (bovenste) en hoe een printer (onderste) het vervolgens gaat printen. Dit is slecht een voorbeeld, dit is per scherm verschillend.

Wat jullie over ons schrijven!
Wat jullie over ons schrijven!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen