• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Achtergrond verhalen van de makers en inspirerend voor de kopers.

 

 

Verhalen van de makers.

Ben jij benieuwd hoe ons assortiment tot stand komt en ben je benieuwd naar de achtergrond van de producten? Lees alles hierover in onze blog. In samenwerking met onze leveranciers en fotografen hebben wij samen deze verhalen geschreven. Uiteraard hoor je ook hoe wij keuzes maken en komt het KKEC-team regelmatig voorbij in deze blog.

 

Kies een van onze blogs

Cadeaus

Kaarten

Rotterdam

Urbex

Landschap

Vlogs

Cadeau blogs en vlogs

In onze blogs over de kaarten en cadeaus nemen we je mee in onze winkel. Onze winkel is namelijk ook direct jouw inspiratie bron dus kom zeker zelf ook eens langs. Een van onze collega's vertelt over zijn of haar favorieten producten of gaat in op een actueel thema. Denk aan speciale cadeaus voor moederdag, vaderdag, sint en kerst. Naast alleen blogs maken we ook regelmatig vlogs. We laten je het leven in onze KKEC-winkel zien door middel van gezellig video's van uitjes, feestje en natuurlijk speciale product reviews en unpacking videos. Blijf je graag op de hoogte van de laatste nieuwe producten en ben je benieuwd wat ons team er van vindt? Volg ons deze zeker op Instagram of op Youtube

Fotografen nemen je mee op pad

Naast de cadeaus en kaarten hebben een enorme database aan foto's, posters en schilderijen. Een groot deel van deze collectie is ontstaan door een samenwerking met lokale maar ook niet lokale fotografen. De collectie is inmiddels gigantisch en daarom is het vaak ook lastig kiezen welke foto jij nou echt het mooist vindt. Hoe tof is het dan om van de fotograaf zelf het verhaal te horen achter de foto en je kunt zien of lezen hoe hij deze foto heeft gemaakt. Daarom hebben wij onze fotografen gevraagd te vertellen over hun werkwijze en nemen ze je graag mee op pad langs al deze fantastische locaties. Lees hier over in onze blogs, wij hebben deze opgedeeld in thema's.

 

Benieuwd naar onze verhalen?

Bekijk hier bijvoorbeeld onze promotie video voor het printen van foto's die dezelfde dag al klaar zijn. Je maakt 's ochtends een foto en 's avonds hangt deze al bij jouw aan de muur.

 
<