• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Je foto printen op aluminium
Mail je foto naar ons toe

 
De levertijd van Aluminium en Aluminium geborsteld bedraagt 5-7 werkdagen en kan zowel afgehaald als geleverd worden zonder extra kosten.
 
Bij KKEC helpen wij u graag bij de keuze van uw foto. In de winkel beoordelen wij de kwaliteit en maken wij, indien nodig, de juiste aanpassingen. Wij zullen altijd een testprint maken op fotopapier, zodat u de kleuren goed van tevoren kunt beoordelen. Als er twijfel bestaat over de kwaliteit van de foto, zullen wij u dit eerlijk melden.
 

Dibond, in de volksmond ook wel aluminium genoemd, bestaat uit 2 dunne toplagen aluminium, met daartussen kunststof. Bij dibond is de basiskleur wit, waardoor alle wit tinten ook gewoon wit blijven. Door de matte afwerking van het aluminium, zal uw foto ook qua kleur een rustige uitstraling krijgen. Bij fotografie van bijvoorbeeld natuurbeelden, zullen de kleuren overkomen alsof het beeld geschilderd is. Ook voor portretfotografie is dit een zeer geschikte afwerking, waarbij u geen last heeft van lichtinval of licht weerkaatsing. 
 
Dibond geborsteld, in de volksmond ook wel geborsteld aluminium genoemd, bestaat uit 2 dunne toplagen geborsteld aluminium, met daartussen kunststof. Bij dibond geborsteld is de basiskleur zilver/grijs, waardoor alle wit tinten zullen veranderen in zilver/grijs. Over de gehele foto zal een geborstelde look zichtbaar zijn. De wit tinten in uw foto zullen oplichten in het licht. Dibond geborsteld is zeer geschikt voor avond fotografie van 
steden die in zwart-wit worden afgedrukt. De straatlampen lijken dan echt te glinsteren. 

 


Als u kiest voor een aluminium print van KKEC, dan bent u verzekerd van een zeer goede kwaliteit. Door onze samenwerking met fotografen van topniveau, gaan wij alleen voor het hoogst haalbare. Zo bieden wij een kleurechtheid-garantie van 80 jaar.


Bekijk de Prijslijst
 

Of bel ons via: +31 (0) 10-2131792
Kwaliteit printers