• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Favorieten van Bob

 

 

De favorieten van een echte kenner

Bob heeft alle foto's die bij KKEC beschikbaar zijn zelf uitgezocht maar heeft in dit enorme aanbod toch zeker een paar favorieten zitten. Onderstaand 4 uitgelichte favoriete Rotterdamse foto's van onze Rotterdam skyline expert Bob!

Martijn Oorthuis - De Erasmusbrug en Euromast

Ben Kleyn - Rotterdam city skyline

Hannah Anthonysz - De Rotterdamse bruggen

Vincent Fennis - Metropolis

Specialist voor Rotterdam aan de muur

Bob stelt de Rotterdam skyline collectie van KKEC samen. In de zoektocht naar nieuwe Rotterdam foto's komt hij soms wat pareltjes tegen die direct tot zijn favorieten behoren. Het aanbod is enorm maar Bob gaat altijd alleen voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Zo voegt hij alleen nieuwe Rotterdam skyline foto's toe als hij er zeker van is dat deze foto iets toevoegt aan het aanbod van KKEC. Zo ontstaat er een divers en ruim aanbod bij KKEC waar iedereen zijn favoriet tussen kan vinden.

De mooiste collectie Rotterdam foto's

Ik vind het belangrijk dat de prints die bij ons in het assortiment aanwezig zijn echt iets toevoegen aan de collectie. Iedere foto moet aan kwaliteit voldoen en in allerlei maten en materialen te printen zijn. Je wilt voorkomen dat je een klant moet teleurstellen omdat de kwaliteit van de foto niet voldoet voor de maat die de klant in gedachte heeft. Ook wil ik dat iedere klant een WAUW foto heeft in onze collectie. Daarom vind ik het belangrijk dat het assortiment breed is en niet te veel overlapt. Liever 1 foto te weinig dan 5 bijna identieke foto's in de collectie. Zo ben ik ervan overtuigd dat jij zeker kunt slagen in ons aanbod Rotterdam skyline foto's voor aan de muur.