• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De Rotterdam Sunset

49,00
Levertijd Levertijd 5-7 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
De Rotterdam Sunset

Het gebouw de Rotterdam straalt tijdens de zonsondergang achter de Erasmusbrug. Een prachtige foto van de Kop van Zuid in Rotterdam met de warme kleuren van de zonsondergang. Het gebouw de Rotterdam staat sinds kort in de skyline van Rotterdam te schitteren. Dit kantoorpand het het grootste vloeroppervlakte van Nederland en is daarmee een echte Eye-catcher in de stad. De gevel van het gebouw is ook al meerdere malen gebruikt om prachtige beelden op de projecteren. Denk aan Koningin Beatrix, Het Feyenoord logo en nog vele andere gaven beelden. Tijdens een zonsondergang krijgt het gebouw extra veel kleur door al het glas dat het licht van de zon weerkaatst.

De print De Rotterdam Sunset valt binnen onze print op maat collectie en is dus in ieder formaat te verkrijgen. Wij geven u hier slechts een kleine impressie van maten en prijzen waaruit kant en klaar besteld kan worden. Wilt u een offerte ontvangen voor een andere maat Stuur een e-mail of bel +31 (0) 10-2131792 ons even. Telefonische krijgt u direct de prijs te horen. 

 

De mogelijke materialen zijn:

Canvas printen Aluminium printen Aluminium geborsteld printen Plexiglas printen
Canvas Aluminium Alum. geborsteld Plexiglas

 

De ophangsystemen die worden bijgeleverd (Zit er altijd al voor je bij)

 

Canvas ophangsysteem Aluminium ophangsysteem Plexiglas ophangsysteem
Voor je canvas print Voor je aluminium of plexiglas print Voor je aluminium of plexiglas print

 

Het ligt aan het formaat welk van de ophangsystemen bevestigd wordt.

 

LET OP! Ieder computer scherm geeft kleuren anders weer dan dat een printer dat doet! Twijfelt u dus over een kleur, neem dan contact met ons op zodat wij u hier uitleg over kunnen geven en een proefprint kunnen sturen! 

Kleur verschil in scherm en print

Hierboven een voorbeeld van hoe een scherm (bovenste) en hoe een printer (onderste) het vervolgens gaat printen. Dit is slecht een voorbeeld, dit is per scherm verschillend.

Wat jullie over ons schrijven!
Wat jullie over ons schrijven!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen