Pimp-je-huis-korting

  • Geplaatst op
  • Door Marion
Pimp-je-huis-korting

Nu we toch allemaal meer thuis zijn, kunnen we net zo goed ons huis een beetje oppimpen. Daarom geeft KKEC de hele maand april 20% korting op alle lijsten en prints. Dus ook eigen foto's.

Het is een bizarre tijd voor ons allemaal. Er zijn momenten dat ik het nog steeds niet geloof. Maar goed, het is wat het is, dus laten we er dan maar iets moois en nuttigs van maken. Dit is tegelijkertijd het moment om iets aan te pakken wat je altijd al had willen doen. De één gaat bijvoorbeeld beginnen met een Spaanse cursus, de ander gaat zijn huis lekker verven.

Dit bracht ons op het idee om de gehele maand april een pimp-je-huis-korting te geven van 20% korting op alle inlijstingen en prints. Dus wilde je toch al iets nieuws aan de muur of heb je zelf nog een leuke foto, dan is nu het moment om voordeliger je muur op te pimpen. Natuurlijk hebben we ook een uitgebreide data-base met allerlei beelden, Shutterstock, maar eigen foto's zijn soms nog wel leuker.

Kies voor canvas, glas of aluminium. Het kan allemaal bij ons. Wij gaan voor kwaliteit, dus we maken allemaal eyecatchers voor aan de muur.

Bezoek voor inspiratie onze webshop en bel of mail ons wanneer u meer info wilt : 010 2131792