Bob's tips en favorieten

  • Geplaatst op
  • Door Bob
  • 0
Bob's tips en favorieten

Ik (Bob) vertel in het kort over mijn werkzaamheden binnen KKEC en hoe de collectie is samengesteld op de print en inlijst-afdeling. Ook vertel ik over mijn favoriete prints voor aan de muur en geef ik je tips voor je eigen interieur en cadeau's.

Leuk dat je mijn blog leest, ik ga je wat vertellen over mijn verhaal bij KKEC. Verder neem ik je mee de winkel in en vertel over mijn favorieten producten en welke cadeaus ik jou zou aanraden.

 

KKEC collectie

Mijn naam is Bob en werk sinds 2010 bij KKEC (toen nog Expo). Destijds begonnen als bijbaan naast mijn studie maar inmiddels toch wel onderdeel van het interieur en niet meer weg te slaan. Ik ben fulltime aan het werk en in die tijd richt ik mij op de inlijst en print-afdeling en de webshop. Ik houd mij bezig met eigenlijk alles wat betreft de wanddecoratie. Denk aan de posters, canvas prints, lijsten, skylines en wat je maar aan de muur wilt hangen. Ik stel de collecties samen van de verschillende poster leveranciers en ben altijd op zoek naar nieuw beeld bij onze huidige en of nog onbekende fotografen. Het leukste hierin is het vinden van hele toffe foto’s en posters waar heel veel mensen blij van worden. Schilderijen en wanddecoratie genoeg maar ik wil iets unieks in de winkel hebben hangen, waar jij speciaal voor naar ons komt.  

 

Posters en Wanddecoratie

Inmiddels hebben we aardig wat leuke en toffe fotografen en leveranciers aan ons kunnen verbinden. Denk aan de houten wanddecoratie van Cityshapes. Deze jongens doen alles in eigen beheer en creëeren hele toffe dingen voor in jouw interieur. Iconen uit de stad, skylines en prachtige houten wereldkaarten. 

Naast houten Rotterdamse iconen hebben we natuurlijk ook de super gave prints van Wijck. Deze twee gasten hebben in korte tijd een prachtig bedrijf opgezet en hebben de ouderwetse stadsplattegrond weer hip gemaakt.

Een kleurrijk alternatief voor de zwart-wit prints van Wijck zijn de kunstwerkjes van Ben Kleyn. Ben is creatieve fotograaf die altijd op zoek is naar vernieuwende beelden. Met de vintage en pop-art posters van Rotterdam is dit heel goed gelukt. 

Zoals je leest hebben we een flinke diversiteit in Rotterdamse wanddecoratie.

 

Rotterdam skyline

Maar de collectie bestaat niet alleen uit posters en houten decoratie wij kunnen ook heel veel Rotterdam foto’s printen op canvas, aluminium en plexiglas. Door onze samenwerking met fotografen die gespecialiseerd zijn in de Rotterdamse skyline hebben wij de mooiste foto’s kunnen verzamelen. Fotografen waar we mee samen werken voor de Rotterdamse skyline zijn onder andere, Ben Kleyn, Steven Dijkshoorn, Vincent Fennis, Paul Martens, Martijn Oorthuis, Hannah Antonyshz, Sander Nagel, Christian Grass en Prachtig Rotterdam. Een hele groep waarin iedereen zo elk zijn eigen stijl heeft. Aan mij natuurlijk de taak hieruit de mooiste plaatjes te zoeken en die voor jullie beschikbaar te maken in elk gewenst formaat en materiaal. 

 

Favoriete Rotterdam prints

Uit al deze foto’s en posters heb ik natuurlijk wel wat favorieten die ik jullie wil geven als tip. Een foto of posters die altijd goed is voor in je eigen interieur of gewoon altijd goed om cadeau te geven aan een echte Rotterdammer. 

Wijck plattegrond Rotterdam stad   Rotterdam city skyline wanddecoratie   Rotterdam strikes of sunlight

Nummer 1 - Stadsplattegrond van Wijck

Een posters die in elk interieur past en een must is voor de Rotterdammer die van zijn stad houdt. In het formaat 30x40cm is hij ook altijd leuk om te geven met of zonder lijst. Naast de plattegrond hebben we ook ruime collectie wijken van de stad en enkele gebouwen. 

 ..   

Nummer 2 - Rotterdam city skyline van Ben Kleyn

Een echte skyline foto voor aan de muur maar dan in een kleurstelling die bij iedereen past. Als je het mij vraagt, is dit wel echt de beste keus als je van je Rotterdam houdt, maar niet zo’n hysterisch kleurenpallet aan de muur wilt hebben.

       ..

Nummer 3 - Strokes of Sunlight van Vincent Tennis

Deze foto hebben we als print op canvas, aluminum en plexiglas maar tegenwoordig ook als kant en klare poster. Zo kun je altijd een versie uitzoeken die past binnen jouw budget. Super tof om cadeau te geven of om je eigen interieur wat op te vrolijken.

 

Stel je vragen

Ik hoop dat jullie wat aan mijn tips hebben gehad en eens een kijkje nemen in mijn Rotterdam collectie. Heb je vragen of ben je op zoek naar een foto van Rotterdam die je niet kunt vinden op onze website? Stuur me een berichtje en wie weet kunnen we zoiets wel in onze archieven terug vinden. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden