Back to school

  • Geplaatst op
  • Door Merel
  • 0

 

 

 

Back to school

Waarschijnlijk denk jij op dit moment nog helemaal niet aan school en lig je nog gewoon op het strand te genieten van de zomervakantie. Maar maak je geen zorgen, je hebt nog een maand om te relaxen en genoeg energie op te doen voor een nieuw schooljaar. KKEC heeft alvast de leukste schoolartikelen voor jou op een rijtje gezet om met gezonde motivatie te beginnen.

 

 

>

Zencils

Nu al slapeloze nachten voor de aankomende toetsen? Met deze Zencils potloden is mediteren niet meer nodig en ga je zonder stress je tentamens in.

 

Checklist

Een tip van ons: maak je hoofd leeg door al je taken van vandaag even op te schrijven op deze checklist. Zo vergeet je niks, behalve de chaos natuurlijk, en is jouw dag ‘Totally Doable’.

 

My Pink Planner

Deze Pink Planner is de musthave voor alle planner-fanaten onder ons. De planner is volledig en gemakkelijk door jou in te vullen door de vele stickers die voor in de planner te vinden zijn. Vul hiermee bijvoorbeeld in welke maand of dag het is en start meteen met plannen.

 

Daily Planner

Voor iedereen die liever per dag plant in plaats van per week is deze Daily Power Planner zeker een goede aankoop. Houd hiermee dagelijks je to-do lijstjes bij, teken doodles en vul je schema voor de dag in per uur.

 

Notitieboek

Motiveer jezelf tijdens de les om goed te luisteren en aantekeningen te maken met dit leuke notitieboek want, ‘You Got This’.

 

The struggle Is Real etui

Laat je gedachtes spreken met deze etui tijdens de saaie lessen waarbij je bijna in slaap valt. Als je geluk hebt pakt je docent je hint op!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.