Schilderijen voor op kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Bob
  • 1
Schilderijen voor op kantoor

Lege muren op kantoor?

Ken jij ze ook? Die lege muren op kantoor waar echt een keer iets aan gedaan moet worden? Of zie jij juist altijd een schilderij of lijst aan de muur hangen waarvan je zegt waarom hangt die er nog? Dan ben je zeker toe aan iets nieuws.

Kunst op kantoor
Vincent Fennis - Faith with a view

Een indrukwekkende receptie

Er zijn tal van mogelijkheden om de ruimtes op kantoor aangenamer te maken. Hang bijvoorbeeld eens iets aan de muur bij de receptie als ontvangst voor de gasten. Het kan iets van het bedrijf zijn zoals jullie logo alleen dan meters groot of juist een prachtige foto van de stad waar jullie gevestigd zijn. Bij KKEC kan het allebei. Kom met uw eigen foto of zoek iets in onze enorme database.

Kunst op kantoor 1 
Aurelien Terrible - Renaissance

Een beleving aan de muur 

De muren in de gang of hal van het kantoor, bedrijfspand, hotel, ziekenhuis of waar u ook werkt verdienen ook gezelligheid. Het is zonde om deze muren kaal te houden terwijl u als bedrijf juist indruk kunt maken op uw gasten en klanten door hier prachtige projecten van uw bedrijf op te hangen of juist mooie kunst. Ook de sfeer onder de werknemers zal positiever worden doordat zij vrolijker door de gang kunnen lopen omdat zij iets moois hebben om naar te kijken. 

Patrice Marciano op kantoor 
Patrice Murciano - Vermeer Pop

Inspirerende muren

De vergaderruimtes of werkplekken dienen ook zeker niet vergeten te worden. Op deze plekken zitten mensen vaak uren lang en kijken vaak naar de muren om zich geen tijdens het concentreren of nadenken. Een mooi schilderij of inspirerend project van uw bedrijf kan de werknemer soms wat extra inspiratie geven. Ook door kleur toe te voegen aan de ruimte kan het humeur van de werknemer, patiënt, gast of klant positief worden beïnvloed. 

Paul Martens op kantoor
Paul Martens - Ultiem Rotterdam

Eindeloze mogelijkheden

Er is eigenlijk voor iedere ruimte in een bedrijf of instelling wel een ander soort kunst nodig om de juiste sfeer te creëeren. Bent u naar zoiets op zoek voor uw bedrijf? Neem dan zeker eens een kijkje in onze enorme collectie kunst reproducties en Rotterdam Skyline fotografie. 


Ben Kleyn - Rotterdam City Skyline

Personaliseer uw bedrijfspand 

Wilt u iets persoonlijks van het bedrijf, projecten, werknemers of eigen collectie aan uw muur hangen kom dan ook zeker langs voor inspiratie. Wij kunnen uw werk voor u printen op canvas, aluminium, aluminium geborsteld, plexiglas, plexiglas ontspiegeld en fotopapier. Zo kunt u kiezen voor een prachtig zwevend paneel vol kleur aan de muur of voor een klassieke inlijsting. Er is namelijk ook een enorme keuze maatwerklijsten beschikbaar waarmee wij graag uw eigen werk of kunst inlijsten. Zo maakt u van dit werk echt iets bijzonders voor aan de muur in uw bedrijf.

Marlike Marks op kantoor
Marlike Marks - Drentse Bos 1

Mogelijkheden voor het bedrijf

U kunt bij ons dus terecht voor het printen van uw eigen foto's of werk op:
- fotopapier 
- canvas
- aluminium
- aluminium geborsteld 
- plexiglas
- plexiglas ontspiegeld 

 
Ook is het mogelijk uw eigen werk te laten inlijsten. Wij hebben allerlei opties
- standaardlijsten
- maatwerklijsten 
- passe-partouts
- verdiepte lijsten
- t-shirts inlijsten
- en nog heel veel andere opties waarbij wij u graag adviseren
We zien u graag eens in onze winkel of bekijk onze ruime collectie schilderen eens online! Uiteraard in overleg kunnen wij ook bij u op kantoor de situatie komen bekijken en eventueel met voorbeelden u een idee geven van de mogelijkheden op uw kantoor.

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.