Op zoek naar iets aan de muur?

  • Geplaatst op
  • Door Bob
  • 1
Op zoek naar iets aan de muur?

Vindt uw favoriete foto Bent u al heel lang op zoek naar iets aan de muur, maar vindt u dat u er niet naar moet zoeken maar tegenaan moet lopen? Ik laat u een paar van mijn favoriete afbeeldingen zien waar u allemaal uit kunt kiezen bij ons in de winkel. Even voorstellen Ik zal me zelf even kort introduceren. Ik ben Bob en werk nu ruim 5 jaar bij ons in de winkel op de print- en inlijstafdeling en zorg voor de vele prints en lijsten die worden gemaakt en worden opgehangen in onze winkel.(bekijk hieronder een klein filmpje van één van mijn werkzaamheden) Zo bestel ik alle panelen en prints die u bij ons besteld of bij ons in de winkel kunt zien hangen. Ook ben ik verantwoordelijk voor onze webshop waar u op het moment deze blog leest. Ik probeer de shop zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden maar toch met genoeg mogelijkheden. Binnenkort zullen er weer wat extra tools bij komen op onze website dus houdt ons in de gaten! Kunst op maat collectie Bent u op zoek naar iets bijzonders wat is gemaakt door een kunstenaar of echte vakfotograaf? Ik zal u een paar van mijn favoriete werken laten zien uit onze kunst op maat collectie. De kunst op maat collectie bestaat bij ons uit duizenden beelden maar waar een paar echte uitblinkers tussen zitten! Zo kunt u zelf een keuze maken uit een bepaalde categorie zoals een echt museumstuk of moderne fotografie. Weet u dus echt al wat u zoekt of wilt u juist inspiratie op doen? Bekijk dan zeker eens onze kunst op maat collectie. Mijn favorieten Hieronder een kleine selectie van een aantal van mijn favorieten uit onze uitgebreide kunst op maat collectie. Akva Passage des princes White wing Romantic dream Akva Passage des princes White wing print op plexiglas Per foto is het voor mij verschillend voor welk materiaal ik zou kiezen. Zo kies ik voor Plexiglas bij de Romantic dream en de Akva print. Bij deze twee foto's wil je namelijk de diepte benadrukken en door dit materiaal doe je dit optimaal. Print op geborsteld aluminium Bij de print Passage des princes zal ik voor het geborstelde aluminium kiezen. De wit tinten zullen bij deze print namelijk prachtig zilver grijs oplichten en zorgen voor een uniek effect wat met deze print echt een bijzonder geheel maakt. Print op aluminium De laatste print uit mijn selectie is de White wing, deze print zal ik op het wit aluminium laten printen. De vele kleuren en rauwe kleuren zorgen op het aluminium voor een krachtige uitstraling. De sfeer van de foto vraagt om een matte maar sterke uitstraling en dit is bij aluminium wit zeker zo. In één van mijn volgende blog's zal ik op de andere mogelijkheden in gaan die wij op onze print en inlijst afdeling aanbieden! Hoe maak ik uw bestelling Hieronder ben ik voor een klant een inlijsting aan het maken waarbij ik de foto print, opplak op een speciaal karton, passe-partout snijd en vervolgens het geheel inlijst in een van onze standaardlijsten.

Reacties

  1. De vette De vette

    Ik zoek zwart wit foto’s van oud Italiaans leven van mensen op straat, zoals van raffaele Celentano

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.