Nieuwe Fotografen

  • Geplaatst op
  • Door Bob
  • 1
Nieuwe Fotografen

Werk verkopen via KKEC.nl en onze winkel in de Koopgoot in Rotterdam was nog nooit zo simpel! Lees de blog goed door en je bent maar een paar stappen verwijderd van deze prachtige kans!

Nieuwe fotografen

Zoals juliie misschien al weten hebben we sindskort een te gekke functie op onze website, je eigen werk verkopen?. Als beginnend fotograaf bieden wij je de mogelijkheid om jouw foto's aan een groot publiek te tonen. Vele fotografen hebben er al gebruik van gemaakt en enkele zijn inmiddels toegevoegd aan onze website! Gefeliciteerd TuxPhotography en op korte termijn Vincent Fennis!

Tuxphotography Vincent Fennis
Tux Photography Vincent Fennis
 

Exclusiviteit

Deze twee fotografen stuurden ons foto's in die kwaliteit en eigenheid toonden. Zo selecteren wij als eerste op de onderwerpen van de foto's. Wij willen elke fotograaf een beetje zijn eigen exclusiviteit bieden door niet allerlei fotografen toe te voegen in het zelfde genre. Nadat wij hieruit een selectie maken kijken wij uiteraard naar de kwaliteit van de foto's. Helaas zien wij vaak dat mensen foto's opsturen die niet aan de kwaliteit voldoen voor groot formaat prints. 

Kwaliteitseisen

Tegenwoordig kan iedereen een mooie spiegelreflexcamera kopen maar dit soort camera's zijn niet geschikt voor professionele fotografie. De foto's die er uit komen zijn prachtig, maar voor echte kwaliteit voor groot formaat prints zijn toch echt ander soort camera's nodig. Helaas moeten wij vaak aan fotografen vertellen dat hun foto's niet voldoen aan de kwaliteitseisen voor groot formaat prints en dit is zonde! Wil je dus jouw foto's verkopen via KKEC denk er dan wel aan dat wij de foto's minimaal op 120cm willen kunnen printen. Het is eigenlijk zelfs zo dat 120cm vaak de kleinste maat is waarin wij onze prints verkopen en dus de kwaliteit geschikt moet zijn voor foto prints op formaat zoals 140, 160 of zelfs 200cm.

Wees kritisch op je eigen foto's

CWerk je zelf met photoshop of lightroom? Houdt dan de vuistregel aan dat de minimale resolutie 100-150dpi moet zijn in de maat waarin wij de foto moeten kunnen printen. Schiet jij foto's in RAW+fine en zijn dit bestanden van bijvoorbeeld 6000x4000 pixels (300dpi) dan kun je dus als alles goed is afgesteld geweest en de omstandigheden perfect waren uit gaan van een maximale maat van 180x120cm. Uiteraard checken wij de foto's nog op ruis, onscherpte en belichting. Ook speelt het materiaal waarop geprint zal worden een beetje mee.

Samenwerken?

Ben jij dus ook fotograaf en wil jij net zoals Tuxphotography en Vincent Fennis via onze nieuwe manier jouw foto's te koop aan bieden via www.kkec.nl doe dit dan met het bovenstaande verhaal in gedachte. Wie weet schitteren binnenkort ook jouw foto's op onze website en wie weet zelfs in onze winkel in de Koopgoot in Rotterdam. Je zult op onze website onder andere in het gezelschap zijn van bekende fotografen. Deze fotografen zijn vaak al jaren aan de weg aan het timmeren en werken in sommige gevallen zelf samen met heel bekend Nederland of voor bekende bedrijven waar je iedere dag wel iets van voorbij ziet komen. 

Paul Martens Sander Nagel
Paul Martens Sander Nagel


Wij kunnen niet wachten om nog meer prachtige foto's aan onze website te kunnen toevoegen!

Reacties

  1. Sarina Gito Sarina Gito

    Goode Middag, ik zoek meer info om samen te werken. ben profesionele fotografe en wil heele graag samen werken. veel mensen willen mijn fotos op groot formaat kopen maar waar ik meestal ben (sint maarten) heb ik dit service niet. ben super geintresseerd ho julli mij kunnen helpen.. of of dat uberhaupt mnogelijk is..

    looking forward to a reply =)

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.