Ik ben op zoek naar iets aan mijn muur!

  • Geplaatst op
  • Door Bob
  • 1
Ik ben op zoek naar iets aan mijn muur!

Een korte uitleg hoe u bij ons snel en doeltreffend kunt slagen voor het kunstwerk of de foto die bij u past. In 3 stappen naar uw eigen schilderij. 1. Kies de afbeelding 2. Kies het materiaal 3. Kies het formaat. Zo eenvoudig is het! Laat u inspireren door onze enorme collectie.

 

Wij willen iets aan onze muur

Te gek, u bent op zoek naar iets voor aan de muur! Het kan zijn voor thuis in de woonkamer, keuken, slaapkamer of misschien wel voor op uw werkplek, uw eigen kantoor of het liefst iets voor op kantoor waar u in dienst bent. De keuze is enorm en zo ook de plekken waar u het kunt ophangen. Het is altijd goed om een beeld te hebben waar u het schilderij wilt gaan plaatsen en welke formaat daar past. Dan kan nu eindelijk de zoektocht beginnen!

 

Hoe begin ik mijn zoektocht

De zoektocht kan u bij ons direct opsplitsen in één van uw eigen voorkeuren. Wij hebben onze enorme database namelijk voor u opgesplitst in verschillende categorieën. De database zelft kunt u ook in zijn geheel bekijken uiteraard om de keuze zo breed mogelijk te houden. In de database vindt u onder andere beelden van bekende kunst, abstract, moderne of andere kunst en uiteraard onze prachtige Rotterdamse skyline foto's. 

De database

Onze database waarin u zoekt hebben wij zelf voor u samengesteld en wordt altijd up-to-date gehouden. Zo hebben wij het voorrecht om kunstenaars/fotografen als Patrice Murciano, Matthias Haker, Peter Hillert en de bijvoorbeeld de kunst van Vincent van Gogh voor u te mogen printen. Er zijn nog honderden andere kunstenaars en fotografen die in onze database aanwezig zijn waar u uiteraard zelf naar op zoek kunt gaan. Iedere kunstenaar/fotograaf heeft zijn eigen style en wie weet vindt u wel de passende kunst voor bij u aan de muur.

Foto's van lokale top fotografen

In dezelfde database hebben wij ook een scala aan "eigen" fotografen die uit de omgeving van Rotterdam komen. Zij bieden ons de mogelijkheid tot het printen van prachtige foto's van bijvoorbeeld de Rotterdamse skyline, natuurfotografie, Urbex fotografie en nog vele andere onderwerpen. De selecties hebben wij zelf en in overleg met de fotografen samen gesteld en zijn nu voor u ter beschikking. U mag zelf u eigen materiaal uitzoeken zoals, canvas-aluminium-plexiglas-fotopapier, of wat u ook maar wenst. Zelfs kunt u vervolgens zelf het formaat uitkiezen dat het beste past bij het stuk muur dat u in gedachte heeft. 

Het materiaal uitzoeken

U bent dan eindelijke zover, u heeft een foto gevonden waar u of waar u beiden helemaal achter staat! Nu is alleen de vraag voor welk materiaal kiest u en welk formaat gaat het worden? Deze keuze is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is de plek in huis een bepalende factor, denkt u bijvoorbeeld aan de lichtval in huis of komt het in een vochtige ruimte te hangen, dit zijn allemaal punten waar u over na kunt denken. Wij denken graag met u mee en kunnen u adviseren in de verschillende type materialen voor de plek waar u het schilderij in gedachte heeft. 

De voor en nadelen van de materialen zijn bijvoorbeeld:

Canvas: 
Een prachtige warme kleur geeft dit materiaal. Sjiek bij onze kunst collectie en geeft u het gevoel een echt schilderij aan de muur te hebben hangen. Ook is dit matieraal prijs technisch erg gunstig. 

Aluminium:
Aluminium geeft uw foto een strakke uitstraling. De witte tinten in uw foto blijven gewoon wit zoals u gewend bent bij bijvoorbeeld fotopapier. Een echte stoere uitstraling geeft dit materiaal aan uw foto of kunstreproductie.

Aluminium geborsteld:
Het geborstelde aluminium geeft meer beleving dan het normale witte aluminium. Dit komt doordat bij deze versie alle witte tinten veranderen in het zilver grijze van het aluminium. Zeker bij zwart-wit fotografie is dit materiaal zeker het overwegen waard! 

Plexiglas
Op zoek naar volle kleuren en intens diepe glans bij uw foto? Dan is plexiglas zeker iets voor u. Bij kleurrijke foto's is dit materiaal een echte aanwinst en brengt uw foto helemaal tot leven. De kleuren zijn vol en intens en geven u het idee de foto in te kunnen lopen.  

Pleixlgas ontspiegeld:
Op zoek naar enorme volle kleuren en het intense van plexiglas maar vind je de weerkaatsing van het licht maar helemaal niets? Wij hebben nu de oplossing! Plexiglas ontspiegeld zorgt voor deze volle kleuren zonder dat u last heeft van weerspiegeling van het licht. Een echte aanrader voor kleurrijke foto's met veel donkere tinten.  

Bezoek onze winkel voor voorbeelden

Bent u erg onzeker over de juiste keuze van het materiaal? Dan is het zeker verstanding om eens langs te komen in onze winkel/showroom in de Koopgoot te Rotterdam. In onze winkel hebben wij tientallen voorbeelden hangen van alle verschillende materialen. Zo kunt u zien hoe kleuren foto's en bijvoorbeeld zwart-wit foto's uitkomen op de verschillende materialen en gaat u goed geinformeerd weer naar huis met of zonder schilderij. 
 

Het bestelproces

Bent u zeker van de foto, het materiaal en formaat? Dan kunt u eindelijk gaan bestellen! U kunt dit op onze website doen via een aantal vaste maten op de website. Uiteraard is bij ons alles mogelijk en kunt u dus ook afwijken van deze formaten door slechts een klein mailtje te sturen naar onze mail "info@kkec.nl" of u belt één van onze collega's.  Uiteraard mag u ook langs komen in onze winkel om alles nog eenmaal door te spreken en de bestelling te plaatsen. 

Levertijden

Afhankelijk van het type beeld dat u kiest zijn er verschillende levertijden. Zo kunnen wij alle prints op canvas voor u direct in onze winkel printen en zijn deze binnen 2uur klaar, verzending gebeurt dan dezelfde dag (indien voor 15.00uur besteld). Prints op aluminium of plexiglas hebben 2 verschillende levertijden, dit ligt eraan of u hebt gekozen voor een van onze lokale fotografen of een beeld uit de uitgebreide kunst collectie. Deze levertijd variert van 1 tot 3 weken. Onze lokale beelden ontvangt u na 1 week al en de kunst beelden hebben een levertijd van ongeveer 3 weken. Bent u niet helemaal zeker welk type beeld u voor zich heeft? Bel  of mail gerust voor de levertijd. 

Tevredenheidsgarantie

Wij als KKEC-team zijn pas helemaal tevreden als u 100% tevreden bent met uw kunstwerk aan de muur. Heeft u dus nog iets dat niet helemaal naar u zin is of dat anders is dan u had verwacht, schroom dan niet om contact met ons op te nemen want wij zullen altijd voor u een passende oplossing regelen. Alvast heel veel plezier van uw aankoop!

Reacties

  1. Pim Pim

    Het is zo mooi dat je op canvas kunt drukken. Dat is echt een ander gevoel dan een postertje aan de muur. Een echt object ipv een plaatje.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden