Gratis verzending

  • Geplaatst op
  • Door Bob
  • 0
Gratis verzending

Sinds kort is het bij ons, KKEC, wel heel leuk om je favoriete schilderij online te bestellen. Je kiest namelijk gewoon je favoriete foto vervolgens de maat en het materiaal en de print wordt gewoon GRATIS bij je thuis bezorgd!

Grote Collectie foto's

Wij hebben al weer meer dan een jaar een webshop waarbij het mogelijk is om fotoprints en schilderijen te bestellen. Wij hebben zoveel mogelijk van onze foto's op de webshop geplaatst zodat het leuk inspiratie op doen is. Je kunt er bijvoorbeeld kiezen uit verschillende categorieren of zoek gewoon alleen in de foto's van jouw favoriete fotograaf. Ook bieden wij onze exclusieve kunst reproducties apart aan op onze website zodat als je naar echts iets bijzonders op zoek bent, direct recht op je doel af kunt gaan.

Gratis verzending bij KKEC

Maatwerk zonder extra kosten


De prints worden vaak bij ons zelf in de winkel geprint of extern op een van de geweldige printers die wij tot onze beschikking hebben. Zo printen wij formaten van wel 200x300cm uit 1 stuk en is het gewoon mogelijk om de door uw gewenste maat tot op de millimeter nauwkeurig te bestellen, zonder extra meer kosten. Uiteraard worden deze maten passend op de verhouding van de foto aangepast zodat u de gehele foto op de plaat geprint krijgt.

Kies uw eigen favoriete foto

Met zorg voor u verpakt

Nadat u uit onze collectie een foto heeft gekozen, een maat gekozen heeft die bij u aan de muur past en vervolgens het materiaal waar u blij van wordt heeft gekozen gaan wij dit paneel uiteraard met de grootste zorg verpakken. Het inpakken van deze panelen is een preciessie en zeer belangrijke taak omdat het kwetsbare producten zijn. 

Hang uw schilderij aan uw eigen muur

Gratis verpakking en verzending!


Wij vinden dat u als klant uiteraard de beste service verdient voor een mooie prijs en daarom hebben wij sindskort besloten dat het hele inpakwerk en de verzending door ons worden verzorgd. Wij willen het fijne gevoel dat u heeft gekregen nadat u uw foto's heeft besteld graag voortzetten door een extra service te bieden door middel van een gratis bezorging met daarbij altijd een handgeschreven bedanktkaartje van het gehele KKEC-team.


Bestel direct!


Bekijk dus snel eens onze enorme database vol met prachtige foto's en kunstwerken en bestel dus direct in onze webshop en laat uw print vanaf nu gratis thuis bezorgen of kom uw foto gewoon bij ons in de winkel zonder extra kosten afhalen! U kiest gewoon de plek en dag uit wanneer en waar u het het beste uitkomt!


SHOP ONLINE!! -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden