Enjoy Summer!

  • Geplaatst op
  • Door Bob
  • 0
Enjoy Summer!

Flamingo's, Donuts, Hamburgers en pizza's. Blaas de zomer in met deze te gekke opblaas artikelen en reuze strandlakens!

Ook gespot op tv?

Waarschijnlijk heb jij ze al wel ergens op internet of tv voorbij zien komen. De opblaasdieren en grote strandlakens. Een mega flamingo, pizzapunt, donut of heerlijke hamburger om mee op het strand te liggen of op de zee te dobberen. Wil je er echt bij horen deze zomer dan moet je toch minimaal de opblaasbare flamingo drinkbekerhouder bij je hebben in het zwembad.


Zomerse collectie opblaas artikelen

Bij KKEC hebben we een hele collectie met zomerse spulletje voor je geselecteerd waar je de zomer zeker mee door gaat komen. Nu is het natuurlijk alleen nog hopen op het zonnetje en hogere temperaturen. Wij weten zeker dat als je een van deze producten aanschaft je deze zomer sowieso hip op het strand of naast het zwembad kunt liggen.

Pizza opblaaspunten

Mega strandlakens

De strandlakens kun je zelfs met meerdere personen delen, ze zijn zo groot dat je er heerlijk op kunt picknicken of gewoon op het strand asociaal veel ruimte in kunt nemen, helemaal voor jezelf! Want zeg nou zelf, jij wil je donut, pizza of hamburger echt niet delen met iemand anders! 

Pizza strandlaken Hamburger strandlaken Strandlaken Donut
Pizza strandlaken 150cm! Hamburger strandlaken 150cm! Donut strandlaken 150cm!

Opblaas artikelen voor in het water

De reuze opblaas flamingo is geweldig voor in het rustige water, je kunt er heerlijk op dobberen en zo uitkijken over de rest van het water. De flamingo is zo groot dat je er helemaal droog op kunt blijven of je kunt gewoon lekker met je voetjes in het water hangen. De opblaasbare pizza punt is ook zo groot dat je er eigenlijk wel met z'n tweeen op zou kunnen liggen. Ook zijn de pizza punten te koppelen zodat je met ze alle een heerlijke pizza vormt en een drijvend eiland creeert. Het extra pluspunt bij deze mega pizza is dat er 2 bekerhouders in de bodem zitten verwerkt!

Reuze opblaasflaminog

Pizza punt opblaasbaar

Flamingo bekerhouder

Over bekerhouders gesproken, heb je deze super toffe flamingo bekerhouder al gezien? Je kunt met dit leuke beestje gewoon je drinken mee het zwembad in nemen. Vanaf nu dus gewoon genieten van je cocktail terwijl je afkoelt in het water!

Bekerhouder opblaas flamingo

Enjoy Summer

Wij weten zeker dat het een top zomer wordt als je een van deze musthave's hebt aangeschaft! Have fun en geniet van de zomer!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden