Daphne's Sint top 10

  • Geplaatst op
  • 0
Daphne's Sint top 10

Sinterklaas Gifts 

Nog maar 2 weken en dan is het zover; SINTERKLAAS!

Voor mij betekend dat  vooral veel gezelligheid, veel chocola en kruidnoten (al is dat al stiekem  2 maanden aan de gang ;-)) en SURPRISES! 


Ieder jaar vieren wij met het KKEC team Sinterklaas en Kerst in 1. Dat doen we door met z’n allen heerlijk uitgebreid te ontbijten en Surprises voor elkaar te maken. Vorige maand zijn de lootjes getrokken en nu is het elkaar uithoren en er op slinkse wijze achter proberen te komen wie wie heeft, hier volop aan de gang.

 

Nu is het voor ons niet moeilijk om te slagen in het kopen van originele, kleine cadeaus voor elkaar omdat we ons daar de hele dag in begeven en ze voor al onze leuke klanten mogen inpakken!

  

Mocht je zelf nou ook aan de surprises gaan, een dobbelspel gaan spelen, of lootjes hebben getrokken ben je vast nog op zoek naar leuke, grappige en/of nuttige cadeau’tjes! Bij deze help ik je op weg!

Ik heb hieronder een aantal van onze leukste gifts onder de 10 euro voor je geselecteerd;

 
1. Metalen Heupfles

Oftewel een “Platvinkie” zoals we die in Rotterdam kennen. Superleuk kado voor bijvoorbeeld je vader die wel een lekker neutje kan gebruiken tijdens deze koude dagen.

 


 2. Krijt Mok

Met deze mok zit je altijd goed! Misschien wil jij je zus een keer vertellen dat ze de leukste is, of je vriendje dat hij de liefste is.. Je kan er alle kanten mee op en hem dus aan iedereen kado doen. Wel eerst even beschrijven voordat je hem geeft , is wel het leukst! ;-)



3. Cactus Candle

Cactussen zijn hot! En deze al helemaal, want deze cactus is een kaarsje. Bijna te zonde om aan te steken! Ik heb ze zelf dan ook staan ter decoratie, ideaal als je geen groene vingers hebt ;)

 


4. Uitschuifbare Ruggenkrabber

Dit is toch echt een geweldige uitvinding. Met deze ruggenkrabber kom je overal bij. (Ook heel handig voor als je niet zo groot bent en iets van de bovenste plank moet pakken!) Dit is echt een leuk cadeau voor iedereen!

 

 5. Brillen Leeslampje

Super handig lampje, want je klikt deze heel simpel op je bril! Leuk cadeau voor de brildragende boekenwurm.

 

6. Penis Pasta

Een geintje hoort echt bij een dobbelspel! Deze pasta in de vorm van gezellige piemeltjes is een gegarandeerd succes. En ja, ook bij oma. Die vindt het stiekem nog het meest hillarisch! ;)



7. LP onderzetters

Deze leuke onderzetters in de vorm van LP’s zijn altijd leuk om te krijgen, vooral voor de muziek liefhebber. En niet te vergeten heel nuttig, bijna iedereen kan wel onderzetters gebruiken!



8. Kleurboek voor volwassenen

Inkleuren alleen voor kids? Nu niet meer! Wij hebben een grote collectie kleurboeken voor volwassenen. Lekker je gedachten op nul, en kleuren maar! Ook leuk om daarna je mooiste kleurplaten uit het boek te knippen,  in te lijsten en een mooi plekje te geven.

 

9. Tea infuser

Met deze leuke thee houders laat je je  losse thee trekken zonder dat er losse blaadjes in je water terecht komen. Een thee ei kennen we allemaal wel. Deze robot, duiker en kikker zijn toch veel leuker!
 




10. Maskingtape

Van deze leuke rolletjes tape van Studio Stationery kan je er nooit genoeg hebben. Ze hebben ook zoveel leuke printjes. Heel leuk om je kado’s mooi mee in te pakken, maar ik gebruik ze zelf vooral veel in huis. Je kan er bijvoorbeeld een tekst mee maken op de muur, een vaas mee beplakken en natuurlijk ook je foto’s op een leuke manier aan de muur plakken.

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.