• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rotterdam City | Fotoprint

99,00
Levertijd Deze foto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. [ Voor 15:00uur besteld? Canvas 1-2 werkdagen ] [ Plexiglas & Aluminium 7-10 werkdagen ]
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Rotterdam City | Fotoprint

Prachtige foto van de skyline van Rotterdam met uitzicht op bijna de hele stad. Extra bijzonder is het draaien van de MS Rotterdam, in het midden van de Maas. Op deze foto kun je de Erasmusbrug, Kop van Zuid, Willemsbrug, de Hef, de Maasboulevard en uiteraard ook het stadion van Feyenoord, de Kuip zien liggen.

Op het canvas krijgt de foto een mooie warme uitstraling en op het plexiglas krijgt een juist een volle diepe glans. Twijfels over het materiaal? Kom langs in onze winkel en bekijk alle mogelijkheden.


  • Rotterdam City op canvas geeft de print een warme uitstraling en zorgt voor een mooie sfeer aan de muur.

    Rotterdam City op aluminium is strak en modern en heeft een sterke uitstraling aan de muur. De kleuren lijken op het schilderij te liggen en zorgen voor een optimale print. 

    Bij Rotterdam City geprint op het geborsteld aluminium lijken de lampjes echt te branden doordat alle wit tinten in de foto zilver grijs geborsteld aluminium worden en deze weerkaatsen in het licht.

    Rotterdam City op plexiglas geeft een intens diepe glans en kleur en laat de print tot leven komen. De diepte van het glas en de glans zorgen ervoor dat je de foto bijna in kunt stappen.


    --------------------------------------------------------

Materialen en maten

Wij bieden de foto's aan in verschillende maten en op diverse materialen. 
- Plexiglas 
- Aluminium 'wit'
- Aluminium 'geborsteld'
- Canvas


Print op Canvas    Print op plexiglas   Print op aluminium wit   Print op aluminium geborsteld    
Canvas   Plexiglas   Aluminium wit   Aluminium geborsteld    

Ben Kleyn - Hart voor Rotterdam

 

Ben heeft zich gespecialiseerd in Portret, Trouwfotografie, Straatfotografie en vrij werk. Hij heeft op geheel eigen wijze zijn portfolio gevuld met bekende en minder bekende gezichten. Buiten het maken van portretten en trouwreportages, gaat hij ook graag met zijn camera door zijn geliefde stad Rotterdam op pad voor straatfoto's en beelden van de telkens veranderende stad Rotterdam. Ben Kleyn is vooral geliefd door het pure te laten zien, de "echtheid" zoals hij zelf vaak zegt. Kortom, een fotograaf met hart voor de stad Rotterdam en voor geportretteerden die hij voor zijn lens krijgt. 

 

Wat jullie over ons schrijven!