• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Expo in Rotterdam is nu KKEC - The Happy FactoryWelkom bij KKEC! 

EXPO heet nu KKEC
KKEC the happy factory, is een unieke cadeauwinkel gevestigd in de bekende Koopgoot te Rotterdam.
De winkel is hier vanaf de opening van het winkelcentrum in augustus 1996 gesitueerd en droeg tot oktober 2013 de naam EXPO Beursplein, een franchiseformule die posters, kaarten, lijsten, later ook cadeaus, verkocht.

Nieuw assortiment
Na het uiteenvallen van de EXPO franchiseformule in 2012, besloot eigenaar Peter Muller zelfstandig door te gaan en veranderde hij de naam in KKEC, wat staat voor Kunst, Kaarten En Cadeaus.
De locatie is dus niet veranderd, het KKEC team niet, maar wel het assortiment.

Kernwaarden
In de nieuwe visie staan de kernwaarden 'fun', 'inspiratie' en 'vakmanschap' centraal, staat de klant altijd op de eerste plaats, wordt een goede kwaliteit en service als vanzelfsprekend beschouwd, is er meer ruimte gegeven aan betaalbare prints en muurdecoraties en zijn hoogwaardige cadeaumerken toegevoegd.

Webshop
Naast de fysieke winkel heeft KKEC in juli 2014 een website inclusief een webshop toegevoegd, www.KKEC.nl, waarop informatie wordt gegeven over de print- en inlijstservice en waar in de webshop cadeaus, posters en muurdecoraties kunnen worden gekocht.

Het enthousiaste en ervaren KKEC team staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn en te helpen bij het maken van uw keuzes. Wij hopen u daarom binnenkort te mogen begroeten voor een leuk cadeau, een geschikte kaart of een mooie inlijsting.

Bekijk onzeWebshop

Of neem direct telefonisch contact met ons op voor uw vragen: +31 (0) 10-2131792 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

 

 

Tot ziens bij KKEC!!

Uw KKEC team


Uw KKEC team