• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

The Shawshank Redemption 32x45cm

Maartactie
1 / 1
39,00 31,20
Levertijd Werkdagen voor 15:00uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
The Shawshank Redemption 32x45cm

The Shawshank Redemption speelt zich af in een gevangenis waaruit een van de hoofdrolspelers Andy Dufresne (Tim Robbines) probeert te ontsnappen. Het hele plan van Andy is zeer goed uitgedacht en duurt jaren voordat dit tot een uiteindelijke ontsnapping leidt. Nadat hij zich heeft opgewerkt tot belastingadviseur voor alle medewerkers van de gevangenis en zelfs de directeur weet hij via een slinkse weg heel veel geld voor zichzelf op zij te zetten.

Een paar andere weten ook te ontsnappen of worden vrijgelaten voor goed gedrag, een van de gevangen pleegt zelfmoord omdat hij de nieuwe wereld niet meer aan kan en de ander weet ook niet precies wat hij met zichzelf aan moet. Maar reist uiteindelijk Andy achterna en zij leven van een heerlijk centje van de gevangenis nog jaren op een tropische plek. 

Deze fantastische film verdient een geweldige poster. Deze poster met daarop een schaakstuk en een hamer zegt alles over de manier van ontsnappen in deze film. Een subtiele maar hele duidelijke verwijzing. De print is gemaakt op metaal en daardoor makkelijk met een magneet op te hangen aan de muur.

Specificaties
Lengte: 45cm
Breedte: 32cm
Dikte: 0.1cm
Materiaal: Metaal
Gewicht: gram
Inhoud: nvt
Ontwerper: Retina Creative
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen